Over ons

Als je letsel hebtvopgelopen, wil je zo snel mogelijk je schade vergoed hebben. Verzekerings-maatschappijen komen echter alleen voor hun eigen belangen op, niet voor die van jou! Voor jou is het welhaast een onbegonnen zaak om die strijd met hen te voeren. Voor Schade Counseling is dit al meer dan 20 jaar wat ons vak.

Schade Counseling is een letselschadespecialist en wij hebben die strijd al voor honderden mensen gevoerd, met veel succes. Je kunt ons altijd bellen om je verhaal te vertellen. Schade Counseling neemt jou alle zorg uit handen, en wij zullen er alles aan doen om jouw verwachtingen te overtreffen!

Letselschade komt nooit gelegen en kan iedereen overkomen.

Letselschade kan bijvoorbeeld komen door een verkeersongeval, arbeidsongeval maar kan ook worden veroorzaakt daar een dier (hondenbeet, val van het paard) of een ondeugdelijk product. Voordat je stappen onderneemt is het verstandig advies te vragen aan Schade Counseling.

Hulp bij letselschade

Als letselschade slachtoffer heb je rechten. Vaak sta je sterk en wordt je beschermd door de wet. De laatste jaren is de positie van het slachtoffer met letselschade verbeterd. Het is daarom belangrijk je goed te laten voorlichten.

Schade Counseling beschikt over een zeer professioneel netwerk en verwijst door naar de allerbeste specialisten, adviseert en helpt.

Bel voor gratis advies naar 06 42 14 28 40 of laat je gegevens achter in het contactformulier. Dit verplicht je tot niets.

Maak hier een afspraak!

Voor deskundig advies ben je perfect op je plaats bij Schade Counseling

Onze specialisten (wij noemen ze jouw belangenbehartigers) staan je vanaf het eerste moment bij om de haalbaarheid van een zaak te toetsen en de claim voor je in te dienen.

Schade Counseling kenmerkt zich door de klantgerichtheid en zeer persoonlijke begeleiding. Dit uit zich in het feit dat je persoonlijke behandelaar binnen één week met jou contact opneemt om je zaak uitvoerig door te nemen. Wij helpen door te luisteren naar je verhaal en je te begeleiden bij het herstel. Tevens zal je behandelaar je op dit moment uitleggen hoe de procedure verder in zijn werking zal gaan.

Je behandelaar zal jou de gehele procedure persoonlijk te woord staan zodat je altijd met dezelfde persoon communiceert. Wij zullen het gehele juridische proces voor je uit handen nemen zodat je je kunt richten op het belangrijkste: je herstel.

Vraag bij Schade Counseling om een goéd advies!